Omgevingsaanleg 1

Watelle kleurt elk plantsoen groen

Groendaken: leven op uw dak

Een tuin op uw dak: mooi om  naar te kijken en goed voor het milieu. Want een groendak bespaart plaats en is de meest ecologische keuze. Een groendak regelt de afvoer van regenwater, compenseert uw CO²-uitstoot en verhoogt de levensduur van uw dakbedekking in ZinCo green roof technology.


Bovendien krijgt uw pand een duidelijke meerwaarde en ziet het er fantastisch uit. Groendaken zijn populair in de stad, waar ze een vleugje groen toevoegen aan de stenen omgeving. Watelle specialiseert zich in intensieve groendaken ofwel tuindaken die effectief dienst doen als tuin.

(Groen)aanleg van openbare ruimtes

Ook steden en gemeenten en openbare instellingen en diensten kloppen aan bij Watelle. Voor de aanleg van groenzones, en voor de aanleg van bermen en paden in het straatbeeld. Stadsverfraaiing geeft uw wijk een imagoboost. Watelle is de gerespecteerde groenadviseur en -partner van totaalaannemers voor omgevingswerken. Geen wonder, want Watelle garandeert een totaalaanpak voor groen- en omgevingsaanleg, met kennis van zaken en een stipte oplevering.

Appartementen in het groen

De groenzones, parkings en wandelpaden rond uw appartementsgebouw zijn cruciaal voor het imago van uw pand en de woonkwaliteit van de bewoners.  Watelle garandeert een totaalbeleving, met een groendak, onderhoudsarme beplanting zoals graspartijen en hagen en mooi geïntegreerde parkeerzones en wandelpaden. Bovendien geven wij uw architect vakkundig advies, zodat hij rekening houdt met zon en schaduw, onderhoudsarme keuzes maakt en uw terrein slim indeelt in duidelijke groen- en functionele zones. 

• Watelle blinkt uit in tuinontwerp en tuinaanleg voor particulieren. 
• Nood aan verfrissing? Ontdek onze zwemvijvers en eco-zwembaden.
• Groot domein? Vertrouw dan op Watelle voor uw landschapsinrichting.