tuinen & landschappen

Tuinaanleg

De juiste beplanting en materialen zorgen voor een totaalbeleving van uw tuin. We werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en houden rekening met hun oorsprong.

Bij het ontwerpen en uitvoeren van uw project zijn efficiëntie en flexibiliteit voor ons van groot belang. Je krijgt een duidelijk zicht op de geplande werken en het onderhoud nadien.

Contacteer ons

Tuinarchitectuur met kwaliteit

Als tuinarchitect creëren we een origineel en persoonlijk ontwerp van uw tuin of landschapspark. Heeft u reeds een tuinplan via uw eigen architect dan kan u ons contacteren voor een vrijblijvende offerte en de realisatie van uw tuin. 

Van oprit tot terras, van poel tot zwemvijver, van vaste planten tot gigantische boom. Dankzij ons groot aanbod aan kwalitatieve materialen, onze eigen boomkwekerij en breed netwerk aan leveranciers zijn we flexibel en kunnen we kort op de bal spelen bij de aanleg van uw tuin. We streven naar een correcte band met de klant zodat deze zonder zorgen zijn tuin uit handen kan geven.

Tuin Jpgwatelle SEP 2017 0078 2000Px
Brusselle Plan
Tuin Watelle Landschapsinrichting 30 2000Px

VOOR ELKE TUIN EEN ONTWERP

Een tuin bij uw nieuwe villa of de renovatie van uw bestaande tuin. Wij nemen met plezier uw tuin onder handen.

Geïnspireerd door de stijl van uw woning en in dialoog met u zoeken we naar de gepaste sfeer. De natuur en duurzaam materiaalgebruik staan voor ons centraal, zodat uw tuin rust en comfort uitstraalt.

Wij gaan op zoek naar eenvoud, waar u kan ontspannen en genieten. Bloemenborders voor de bijen, bomen voor de vogels, struwelen voor hazen en fazanten. 

             - Tuinen & landschappen | Natuur & duurzaamheid -