Projecten 1

Kies uw favoriete zwemvijver en beleef de natuur bij u thuis

Landelijke zwemvijver

Uw natuurlijk zwemwater geïntegreerd in het landschap? Het kan! Als tuinarchitect kijken wij hoe we uw zwemvijver het best plaatsen in uw landschapstuin. Samen met Biotop streven we naar de meest ecologische oplossing voor constructie en techniek.
Bekijk hier onze landelijke zwemvijver projecten.

Traditionele zwemvijver

Een klassiek ontworpen zwemvijver heeft het gehele jaar door een sterk architectonisch effect en verhoogt ook in de winter de waarde van uw tuin. Door de flora en fauna wordt er een nieuwe dimensie aan de tuin toegevoegd en de Swimming Pond vervolmaakt en verrijkt de reeds bestaande architectuur. Plaats een bank bij het zwemwater, en u kan er uren genieten!       Bekijk hier onze traditionele zwemvijver projecten.

Strakke zwemvijver

Ook in een strakke en moderne omgeving kent een Biotop zwemvijver zijn plaats. Betonstructuren, kubistische elementen, grote vlakken en zichten worden in elkaar verweven zodat de design Swimming Pond een perfecte uitbreiding wordt van uw woning en zijn leefruimtes. Zowel natuur als de architectuur komen hierbij ten volle tot hun recht.
Bekijk hier onze strakke zwemvijver projecten.PS Liever de look van een klassiek zwembad? Ontdek dan onze Biotop eco-zwembaden.